A25_Natur_forest.jpg

Arkitektritat nyckelfärdigt Attefallshus

med plats för alla möjligheter

Ateljé 25 

Ateljé 25 är utvecklat utifrån våra specifika Skandinaviska förhållanden. Skiftande årstider med stora skillnader i temperatur, torr sommar, blöt vinter eller blött året runt, mängder av ljus eller nästan inget ljus alls. Ateljé 25 är ett solitt kvalitetshus, utformat för att användas och trivas i året runt.  De stora dörr- och fönsterpartierna fyller hela huset med ett inspirerande ljus. Naturliga materialval och skickligt hantverk med hög kvalitet in i minsta detalj ger en gedigen känsla. Välj mellan tre planlösningar; Ateljé 25 BAS är en helt öppen yta för kreativt skapande, Ateljé 25 INDIVIDUELL är förberett för kök och badrum eller Ateljé 25 KOMPLETT som levereras fullt utrustat med komplett kök och badrum. Här kan du läsa om hur det går till att beställa Ateljé 25

Ateljé 25 - utsida

Ateljé 25 NATUR/Grå - Järnvitriolbehandlad träpanel för lång hållbarhet.  Med tiden får fasaden en vacker naturligt silvergrå ton. Tak i handfalsad i Icopal alt. zincplåt. Dörrar och fönsterpartier i aluzinc/trä.

Ateljé 25 NATUR/Svart - Svart  träpanel. Vackert nästan var som helst, i skogen, på en karg skärgårdsö eller bland annan bebyggelse. Tak i Icopal alt. lackerad handfalsad zincplåt. Dörrar och fönsterpartier i svartlackerad aluzinc/trä.

Ateljé 25 ZINC - Sinusformad zinc. Spännande 

industriell karaktär som kräver lite mer av sin omgivning men resultatet kan bli fantastiskt fint om förutsättningarna är rätt. Tak i sinusformad 

zinc. Dörrar och fönsterpartier i aluzinc. Helt klart vår egen favorit.

Ateljé 25 Natur/grå
A25-Alternativ-2_shad.png
A25-Alternativ-1_shad.png

Ateljé 25 - insida

Interiört är Ateljé 25 som en dröm. De stora dörr- och fönsterpartierna fyller hela huset med ett inspirerande ljus. Naturliga materialval och skickligt hantverk med hög kvalitet in i minsta detalj ger en gedigen känsla. Interiören i Ateljé 25 är gjord för att användas och trivas i.  Du kan välja mellan tre planlösningar i grundutförandet, Ateljé 25 BAS som är en helt öppen yta för kreativt skapande, Ateljé 25 INDIVIDUELL förberett för kök och badrum eller Ateljé 25 KOMPLETT som levereras fullt utrustat med komplett kök och badrum.

Ateljé 25. Bygglovsbefriat Attefallshus.
Ateljé 25 Attefallshus. Detalj köksinredning
Ateljé 25 Attefallshus. Interiör med eldstad.
Ateljé 25. Version BAS
A25-19-INT-barthroom_edited_edited.jpg

Foto: Åke E:son Lindman

Renderingar: ©Torum Modular Houses AB